FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor’dan muhteşem geri dönüş 2-1

TFF 1. Ligde grupta haftalardır galibiyet yüzü göremeyen İstanbulspor, Esenyurt sahasında konuk ettiği Tuzlaspor karşısında ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. İstanbulspor, ligde 4 haftadır kazanamazken, kendi sahasında da 4 haftadır kazanamıyordu. Karşılaşmada İstanbulspor’a galibiyeti getiren golleri 49.dakikada K.K S. Yohuo ve 56. Dakikada E. Rroca atartken, konuk ekibin. Tek golünü 37. Dakikada Alan Carius attı. Bu oyuncu aynı zamanda 75. Dakika bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

09 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor’dan muhteşem geri dönüş 2-1

Ligin ikinci yarısında  kendi sahasında oynadığı ilk maçta aldığı galibiyetten sonra  karşılaşmalarda  3 mağlubiyet bir beraberlik sonra 4 haftadır kendi sahasında ,  4 haftadır da grup maçlarında galibiyet yüzü göremiyordu.  İstanbul’un iki güzide takımı arasındaki mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip,  37. Dakikada Alan Carius’un attığı golle öne geçti ve ilk yarıyı bu skor’la kapattı. Maçın ikinci yarısında iyi bir dönüş yapan ev sahibi İstanbulspor 49.dakikada K.K S. Yohuo ‘un kendi kalesine attığı golle umutlandı. Baskısını iyice arttıran İstanbulspor 56. Dakikada E. Rroca  attığı gollü mağlubiyetten bir anda 2-1’lik üstünlüğü yakaladı.  Tuzlaspor’un 75. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Alan Carius auta attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ