FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor Uzatmada yıkıldı 1-2

Spor toto birinci ligde haftalardır aldığı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken ve aldığı puanlarla zirve yarışını takip etmeye başlayan İstanbulspor AŞ , grubunda alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Beypiliç Boluspor’u konuk etti. Kendi sahasında 4 haftadır puan kaybına uğramayan ve 17 haftadan sonra puan kaybı yaşamayan İstanbulspor haftalar sonrası ilk kez kendi sahasında puan kaybetti. Maçın uzatma dakikasında gelen golle mağlup olan sarı siyahlı ekip önemli bir puan kaybına uğradı. Karşılaşmada İstanbulspor’un golünü 81. Dakikada İbrahim Yılmaz atarken, konuk ekibin gollerini d 70. Dakikada Gökhan Karadeniz ve 90+1. Dakikada attı Kassongo attı.

16 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor Uzatmada yıkıldı  1-2

Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol pozisyonlarına girmesine rağmen ilk 45 dakikada golsüz geçildi.  Maçın ikinci yarısında ev sahibi İstanbulspor AŞ’nin daha atak olduğu maçta ilk gol konuk ekip Boluspor’dan geldi.  70. Dakikada Gökhan Karadeniz ile öne geçen konuk ekip karşısında 81. Dakikada İbrahim’le beraberliği sağlayan ev sahibi İstanbulspor Aş ataklarını sıkalaştırdı ,  kalan dakikalarda üst üst pozisyon yakalamasına rağmen ev sahibi galibiyet gölünü bir türlü bulamadı. Maçın uzatma dakikasında kontra ataklama sahasınada çıkan Boluspor 90+1. Dakikada Kassongo’nun golü ile üç puanı hanesine yazdırdı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ