FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor şaka yaptı. 3-2

Süper Toto 1. Lig’de cuma günü 61. Dakikada sisten dolayı ertelerlen İstabulspor , Nasadoge Menemenspor karşılaşması cumartesi günü saat 12:30’da oynandı. 33. Dakikasında Valon Ethemi ve 37. Dakikada Jetmir Topalli’nin attığı gollerle cuma günü 2-0 iken ertelenen karşılaşmanın kalan 28 dakikasıda oynandı. Karşılaşmanın ertele bölümüne hızlı başlayan konuk ekip Menemenspor 71. Dakikada İbrahim Akanbi ile farkı bire indirdi. Ardındanda 76. Dakikada Mazlum Demir kazanılan penaltını vurunuşu gole çevirerek beraberliği sağladı. Maçın 90. Dakikasında İstanbulspor’un gol ayağı İbrahim Yılmaz attığı golle takımına üç puanı getiren isim oldu.

06 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor şaka yaptı. 3-2

Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında cuma günü oynanan ve 61. Dakikasında yoğun sisten dolayı ertelenen karşılaşmanın kalan 28 dakikasısı bugün oynanadı.  Karşılaşmaya 2-0 üstün başlayan ev sahibi bu üstünlüğünü sürdüremedi 71. Dakikada İbrahim Akanbi ile farkı bire indirdi.  Ardındanda 76. Dakikada Mazlum Demir kazanılan penaltını vurunuşu gole çevirdi. Karşılaşmaya eşitliğin sağlanmasından sonra iki takımda bu kez galibiyet gülü için mücadele etmeye başladılar. 90. Dakikada ev sahibi İstanbulspor’un golcüsü İbrahim Yılmaz attığı golle takımına uüç puanı getiren golü attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ