FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor maçı sisten dolayı ertelendi

Spor toto 1. Ligi 12. haftasının açılış karşılaşmasında Istanbulspor AŞ, Nasadoge Menemenspor’u konuk etti. İlk yarısında 33. Dakikasında Valon Ethemi ve 37. Dakikada Jetmir Topalli’nin attığı gollerle ilk yarısını 2-0 önde kapatan ev sahibi İstanbulspor oldu. İlk yarıda ve ikinci yarıda saha içindeki sisten dolayı maçta aksamalar yaşandı. Karşılaşmanın 61. Dakikasında sahanın daha da sis içinde kalmasından dolayı maç ertelendi.

05 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor maçı sisten dolayı ertelendi

Grupta son olarak Gençlerbirliği deplasmanına giden ve bu öneli karşılaşmadan da galip ayrılan İstanbulspor AŞ,  11. Haftayı bay olanak geçiren Nasadoge Menemenspor’u konuk etti.  Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi İstansulpor rakibini kendi yer alanına hapsetti. Maçın 21. Dakikasında sisin sahayı kaplamasından dolayı 7 dakikalık bir duraklama yapıldı.

Maçta verilen aranın ardından sis’in dağılması iele karşılaşma tekrar başladı. Maçın 33. Dakikasında Valon Ethemi ile ön geçen ev sahibi İstanbulspor AŞ,  37. Dakikada Jetmir Topalli’nin attığı golle farkı ikiye çıkartarak ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Sis engel oldu

Karşılaşmanın 21. Dakikasında sahanın zeminini sisle kaplanmasından dolayı hakemlerin ve oyuncuların görüş açılarının iyice düşmesinden sonra ilk yarıda 7 dakikada ara verilmişti.  Karılaşmanın ikinci yarısına da sisten dolayı geç başlandı.  Oyuncuların ve hakem triosu sahaya gelmelerine rağmen sahanın içinedeki sisin dağılması  yaklaşık 20 dakika kadar beklediler.

Geçte olsa ikinci yarı başladı

Karşılaşmanın ikinci yarısı gecikmeli de olsa başladı.  Zaman zaman saha içi görüş açısı kaybolmalar yaşandı. 61. Dakikada sis’in daha da etkili olmasından dolayı karşılaşma ertelenmek zorunda kadı

Cumartesi 12:30’da oynanacak

Sis’ten dolayı maçın 61. dakikasında erteleme kararı verilen karşılaşma cumartesi günü saat 12:30’da kaldığı dakikadan itibaren oynancak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ