FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor, Keçiöreni elinden kaçırdı 0-0

TFF 1. ligin 25. Hafta açılış maçında zirve yarışı yapan İstanbulspor AŞ, Grupta play-off şansını devam ettirmek isteyen Ankara Keçiörengücünü konuk etti. Karşılaşmada özelikle ikinci yarıda üst üst gol pozisyonlarını kaçıran ev sahibi İstanbulspor AŞ rakibini adeta elinden kaçırarak bir puana razı oldu. ligin ilk yarısında da 1-1 sonuçla biten bu önemli maçın rövanşında da gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla İstanbulspor puanını 47 yaparken, konuk ekip puanını 40’a yükselterek play-off şansını devam ettirdi.

05 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor, Keçiöreni elinden kaçırdı 0-0

İkinci yarıda gol kaçırma rekoru kırdı

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında rakibini kendi yeralanına hapseden ev sahibi İstanbulspor AŞ,  gol kaçırma rekoru kırdı.  Direkten dönen topların yanı sıra bir çok pozisyonu ile galibiyete daha yakın olan sarı siyahlı ekip son vuruşlarda istediğini yapamadı.  Onlarca pozisyondan bir tanesini bile gole çeviremeyen İstanbulspor rakibi Keçiören gücün’ü elinden kaçırdı.  Sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ