FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor kan kaybetmeye devam etti 1-2

TFF 1. Iigde zirve yarışını takip eden İstanbulspor AŞ, kendisi gibi zirve yarışını takip eden Altınorduspor’un konuk etti,. Karşılaşmanın ilk yarısınıda iki takımda gol bulamazken, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk ekip Altınorduspor oldu. Karşılaşmada 48’ M.Mimaroğlu ve 53’ O. Ülgün’ün attığı gollere , ev sahibi İstanbulspor AŞ 61’ E. Rroca ile cevap verdi. İstanbulspor 24. Haftada aldığı galibiyetten sonra 3 haftada 2 mağlubiyet ve birde beraberlik alarak puan kaybına devam etti.

20 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor kan kaybetmeye devam etti  1-2

Ligde son iki haftada kaybettiği puanlarla zirve yarışından uzaklaşan İstanbulspor,  Altınorduspor’u konuk etti. İki takımında ilk yarısında tutuk oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan konuk ekip Altınoğrdu oldu. Maçta üst üste kalesinde gördüğü gollerden sonra 2-0 mağlup duruma gelen İstanbulspor bu dakikadan sonra oyun üstünlüğü eline aldı ve 661’ dakikada bulduğu golle farkı bire indirdi.  Maçta kalyan dakikalarda rakibine baskı uygulayan ev sahibi yaptığı ataklarla gol bulmaya çalıştı ama bunda başarılı olamadı. Karşılaşmadan üç puanla ayrılan konuk ekip Altınordu puanını 49’a çıkarırken,  ev sahibi 47 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ