FotoGool

SON DAKİKA

İstanbulspor AŞ Finale çıktı 0-1

Süper ligin son bileti için Erzurum’u konuk eden İstanbulspor ilk maçın 4-2’li galibiyetinin avantajını kullandı. Eyüpspor’un rövanşta kendi sahasında ve seyircisi önünde 3-0 mağlup ederek ilk finalist olan Bandırmaspor’un rakibi İstanbulspor oldu. Maçın 85. Dakikasında A. Novikkovas’ın attığı penaltı golü ile öne geçen konuk ekip başka gol bulamayınca sahadan galip ayrılsa da yarı finalde elenen taraf oldu.

29 Mayıs 2022 Tarihinde eklendi.
İstanbulspor AŞ Finale çıktı 0-1

Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında oynanan yarı final ikinci karşılaşmasında büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk eden İstanbulspor AŞ, ilk yarısını golsüz beraberlikle bitirdiği karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda girdikleri gol pozisyonları ile gole çok yaklaştılar.  Maçın 85. Dakikasında konuk ekip Erzurumspor’un kazandığı penaltı vuruşunu A. Novikkovas gole çevirdi 0-1. Bu golle umutlanan Erzurumspor’a bu sonuç yetmedi.  Bu sonuçla İstanbulspor AŞ süper lig için finale çıkamayı başardı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ