FotoGool

SON DAKİKA

İlklerin maçında galip Samsunspor 2-0

Tredyol Süper ligin 3. Hafta erteleme karşılaşmasında Samsunspor, Başakşehir futbol kulübünü konuk etti. Ligin 4 haftasında kendi sahasında oynadığı üçüncü karşılaşmasında ilk galibiyetini ,ilk gollerini atan Samsunspor sahadan üç puanla ayrılırken, Başakşehir ilk mağlubiyetini bu karşılaşmada almış oldu. Karşılaşmada ev sahibi Samsunspor’un gollerini 65’ Marius ve 72’Drongelen ‘den geldi.

18 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
İlklerin maçında galip Samsunspor 2-0

Başakşehiri’in Avrupa kupası maçından dolaylı ertelelen 3. Hafta karşılaşmasını oynandı. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısına daha etkili başlayan ev sahibi Samsunspor kendi sahasındaki üçüncü karşılaşmasında ilk golünü 65. Dakikada Marius’un golü ile öne geçmeyi başardı.  Bu golden sonra daha etkili ve daha tempolu oynayan ev sahibi Samsunspor 72. Dakikada Drongelen’in attığı golle farkı ikiye çıkarttı 2-0.  Kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde üçüncü karşılaşmasında ilkkez gol atan ve ilk iç saha galibiyetini alan Samsunspor bulduğu iki golden sonra üçüncü golü aramasına rağmen bunda başarılı olamadı. Bu sonuçla ligdeki üçüncü galibiyetine imzayı atan Samsunspor üç galibiyetide gol yemeden almış oldu.

Başakşehir ilk mağlubiyetini aldı

Samsunspor karşısında ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollere cevap veremeyen Başakşehir ilk haftada aldığı Çaykur Rize beraberliğinden sonra ilk kez mağlubiyetle tanıştı.  Daha önceki iki karşılaşmasında geriden gelerek öne geçmesi başaran Başakşehir Samsunspor karşısında bunu başaradı.

fotoğraflar: Samsunspor sosyal medyası

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ