FotoGool

SON DAKİKA

ilk yarı attı, ikinci yarı baktı. 3-1

Süper ligde ilk karşılaşmasında Gaziantepspor’u konuk eden Galatasaray ilk yarıda 8 (P) ve 40. dakikalarda Falcao ve 20. dakikada Emre Kılınç’ın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 53. dakikada Andre Ribeiro’nun golüne engel olamayan sarı kırmızılı ekip ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

13 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
ilk yarı attı,  ikinci yarı baktı. 3-1

Türk Telekom sahasında 2020-2021 futbol sezonun ilk karşılaşmasında Gaziantepspor’u konuk eden Galatasaray ilk yarıda üst üste bulduğu gollerle rakibi karşısında adeta fırtına gibi esti. iki gol atan ve birde asist yapan Radamel Falcao günün yıldızı oldu. Rakibi karşısında ilk yarıda oynadığı etkili futbolu gollerle süsleyen Galatasaray aynı ikinci yarıda da oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamadı. Maçın 53. dakikasında kalesinde gördüğü golle farkın bire inmesinden sonra daha temkinli oynayan sarı kırmızılı ekip farkı açmaya çalışırken, rakibinin de atakları karşısında ecel terleri döktü.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ