FotoGool

SON DAKİKA

İlk finalist Trabzonspor. 1-3

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe’ye Şükrü Saraçoğlu sahasında konuk olan Trabzonspor 7. Dakikada  ve 83. Dakikadalarda ALEXANDER SÖRLOTH,  90+4 dakikada Novak’ın attığı gole . İlk yarı bitmeden Fenerbahçe’nin tek golü 42. Dakikada Deniz Türünç’den geldi. İlk karşılaşmayı 2-1 kazanan Trabzonspor ,  rövanş maçında da 3-1 galip gelerek  turu atlayan ve adını finale yazdıran ekip oldu.

16 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
İlk finalist Trabzonspor. 1-3

Covid19 nedeniyle lig maçalarının ertelenmesinden dolayı ,  kupa maçları da ertelenmişti.  Lig maçlarının başlama tarihlerinin belirlenmesinin ardından Ziraat Türkiye kupası yarı final rövanş maçlarının günleri de belli olmuştu.

Sörloth Trabzonu yine taşıdı

Trabzonspor’un golcü oyuncusu ligde olduğu gibi kupada da bordo mavili ekibi taşıyan sörloth rövanş karşılaşmasında 2 gol atarak takımını finale taşıyan isim oldu. Bu sezon Fenerbahçe’ye 4. Golünü de atmış oldu.

2009-2010 yılında final oynamış

Fenerbahçe’yi yarı finalde geçen Trabzonspor Türkiye Kupasında en son 2009-2010 yılında oynamış, Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanarak kupanın sahibi olmuştu.  Trabzonspor 8 kez kupanın sahibi olmuş.

Son sözü Novak söyledi

Fenerbahçe karşısında skor üstünlüğünün yanı sıra oyun üstünlüğünü de elinde bulunduran konuk ekip Trabzonspor’da son sözü 90+4. Dakikada attığı golle Novak söyledi ve bordo mavili ekibin 3. Golünü attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ