FotoGool

SON DAKİKA

iki takımda birer puan aldı 1-1

Spor toto Süper ligin 17 haftasında Galatasaray, Başakşehir’i konuk etti. Maçın ilk yarıbında 20. Dakikada konuk ekip Medipol Başakşehir Stefano Osaka ile golü bularak ilk 45 dakikayı önde kapadı. Maçın ikinci yarısınada oyunda üstünlüğü eline alan Galatasaray 87. Dakikada Mustafa Muhammed’İn attığı golle beraberliği sağladı. Maçın kalan dakikalarında iki takımda isteği golü bulamayınca karşılaşma karşılıklı atılan gollerle atamamlandı. İki atakımda sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldı.

18 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
iki takımda birer puan aldı 1-1

Spor Toto Süper ligde son haftalarda aldı kötü sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Galatasaray ile,  Emer Belözoğlu ile yükselişte olan Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.  Tam bir taktik savaşı halinde geçen karşılaşmanın ilk yarısında 20. Dakikada konuk ekip Medopol Başakşehir’in 20. Dakikada Stefano Osaka’nın attığı golle ilk 45 dakikayı vade kapatan konuk ekip. İinci yarıda rakibinin basıkını gördü. Maçın ikinci yarısında daha etkili olan ev sahibi Galatasaray 87. Dakikada Mustafa Muhammed ile beraberliği sağladı.  Maçın kalan dakikalarında baskılı futbolunu sürdürmesine rağmen  istediği galibiyet golünü bualadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ