FotoGool

SON DAKİKA

haftanın açılış maçı nefesleri kesti 2-1

Süper Lig’de 13. haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük ile Galatasaray karşılaştı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Son dakikaları nefes kesen maçta Fatih Karagümrük’e galibiyeti getiren golleri 46’da Alassane Ndao ve 90+11’de Mevlüt Erdinç kaydetti. Galatasaray’ın golünü 90+6’da Mbaye Diagne (penaltı) attı. Karşılaşmada gollerin heyecanı katladığının yanı sıra , 69. dakikada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kırmızı kartla tribüne gönderilmesi maça damgasını vurdu.

18 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
haftanın açılış maçı nefesleri kesti 2-1

Galatasaray 6 maç sonra yenildi.

Süper ligin 13. haftasının açılış karşılaşmasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında konuk ettiği Galatasaray karşısında uzatmanın son dakikasında bulduğu golle eşitliği bozarak üç puanı hanesine yazdıran  Fatih Karagümrük, kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda bira galibiyete daha imza atttı. Ligde 6 hafta sonra yenilgi alan Galatasaray Ligde 6 maç (5 galibiyet, 1 beraberlik) sonra mağlup olan Galatasaray ise 23 puanda kaldı.Ligde evinde üst üste ikinci galibiyetini elde eden Fatih Karagümrük, puanını 20’ye yükseltti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ