FotoGool

SON DAKİKA

Goller Ankargücünden, puanları paylaştılar 2-2

Süper ligde grupta liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, Grupta düşme potasından uzaklaşmaya çalışan MKE Ankaragücü’nün konuk etti. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada 4 gol olurken, 4 golde Anakaragücünden geldi.Karşılaşmada Beşiktaşa’ın gollerini 45 ve 52. Dakikalarda Kulusıc kendi kalesine atarken, konuk ekip Ankaragücünün gollerini 65. Dakika (P) ve 90+3 (P) dakikalarda Paıntsıl attı. Bu sonuçla ev sahibi Beşiktaş puan kaybına uğrarken, alt sıralardan kurtulmak isteyen Ankargücü liderden önemli bir puanı almayı başardı.

16 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Goller Ankargücünden, puanları paylaştılar 2-2

Grupta şampiyonluk için adım adım ilerleyen Beşiktaş kendi sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü  karşısında zorlandı.  Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında orta sahada kurduğu baskı ile dikkat çeken MKE Ankaragücü liderden bir puanı almayı başardı. karşılaşmada tüm gollere imzası olan konuk ekip Ankaragücü bu baskının karşılığını alarak ,  bu önemli karşılaşmadan puan çıkartmayı başardı.

Goller Konuk ekipten

Beşiktaş AŞ karşılaşmasının ilginç bir tarafı oldu.  Karşılaşmada atılan 4 golü de konuk ekip Ankaragücü oyuncular atarken, iki takımda hanelerine birer puanı yazdırdılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ