FotoGool

SON DAKİKA

Gol Düellosundan Beraberlik Çıktı 2-2

Süper ligin 28. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş, üst sıralarda bulunan Medipol Başakşehir’i konuk etti. Tam bir gol düellosu halinde geçen karaşılaşmada iki takımda sahadan birer puanla ayrılmaz zorunda kaldılar. Karşılaşmada ev sahibi Beşiktaş’ın gollerini 41. Dakikada Güven ve 54. Dakikada Kenan Karaman atarken, konuk ekip Medipol Başakşehir’in gollerini 35. Dakikada Trezeguet ve 45+1. Dakikada Stefano Okaka attı. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 45’e çıkarttı. Konuk ekip Başakşehir puanını 47’e yükseltti.

07 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Gol Düellosundan Beraberlik Çıktı  2-2

Vodafone Park’ta kadınlıkların çoğunlukta olduğu karşılaşma öncesi kulüp Başkanı Ahmet Nur Cebi,  Beşiktaş kulübünde değişik branşlarda mücadele eden kadın sporcularla yan yana geldi. 8 mart dünya kadınlar günü ile ilgili maç biletlerini kadınlara ve yanında getirecekleri 12 yaş altı çoçuklarına bedava yapan Beşiktaş spor kulübü Kadınlara büyük jest yaptı. 

Başakşehir’le oynanan karşılaşmada rakibi karşısında maça etkili başlamasına rağmen 35. Dakikada konuk ekip Başakşehir Trezeguet’in attığı golle mağlup durula düştü.  Bu gole 41. Dakikada Güven’le cevap veren ev sahibi Beşiktaş, ilk yarı bitmeden 45+1. Dakikada Stefano Okaka’nın golüne engel olamadı.  Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Medipol Başakşehir’in üstünlüğü ile bitti 

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili olan Beşiktaş 54. Dakikada Kenan Karaman’la beraberlik golünü bulduktan sonra galibiyet golü için mücadele etsene de bunda başarılı olamadı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ