FotoGool

SON DAKİKA

Getir , Galatasaray’a sponsor oldu

Yapılan imza törenine Galatasaray spor kulübü adına kulübün ikinci başkanı Ali Polat Begiserp , Getir Firmasının yönetim kurulu Başkanı ve kurucu Ortağı Tuncay Tütek katıldı. Forma kol sponsorluğu anlaşması imzalandı. 1 yıl ve 2 yılda opsiyonlu anlaşma yapan Getir firması ile uzu soluklu bir anlaşma yapıldı.

10 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
Getir , Galatasaray’a sponsor oldu

Ali Polat Bengiserp “ biz kayıt üzerinde değil, uzun yıllar anlaşma yolurdayız”

Yapılan forma kol sponsorluğu anlaşmasında kısa bir konuşma yapan Galatasaray kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp “ Biz Galatasaray kulübü olarak sponsorlarla sadece kayıt üzerinde bir anlaşma yapmıyoruz.  İleri dönük daha değişik kategorilerde çalışmak istiyoruz.  Getir gibi büyük bir firma ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz” dedi.

Getir firmasının Yönetim kurulu Başkanı ve aynı zamanda kurucu ortağı  Tuncay Tütek yapılan imza töreninde yaptığı konuşmada “2015 yılında kurulan. Bir firmayız. Bizim aşında sattığımız zaman.  Biz Getirle bu zamanı insanlara geri veriyoruz.  Biz teknoloji şirketiyiz değişik kollarda hizmet veriyoruz,  Getir yemekte 81 ildeyiz,  son 2 yıldan bu yana gaza bastık,  getiri tüm dünyada hizmet getirmek için açtık ve bu sene yurt dışında çıktık,  İngiltere,  Hollanda,  almanya gibi ülkelerde hizmet veriyoruz, sene sonunda ABD’yi hedefliyoruz. Tüm dünyada getir için çalışan 20 bin kişi var.

Spor’da toplumları birleştiren bir dal,  Futbola bizim yatırımlarımız başladı.  Burada Galatasaray’ın özel bir yeri var.  Türkiyenin en köklü kulüplerinden biri ve Avrupada büyük başarıları olan bir kulüp,  2021-2022 sezonunda Galatasaray’ın forma kol sponsoru olduk” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ