FotoGool

SON DAKİKA

Galibiyet hasretine son verdi 2-0

Üç puan hasretine son verdi 2-0
Süper ligin ilk yarısının son karşılaşmasında kendi sahasında ve seyircisi önünde Antalyaspor’u konuk eden Galatasaray Türkiye süper liginde 8 haftalık galibiyet özlemine son verdi. 45+1. Dakikada Sofieane Feghouli ve 52. Dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle sahadan üç puanla ayrıldı ve ligin ilk yarısını galibiyetle bitirdi.

25 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Galibiyet hasretine son verdi  2-0

Ali Sami Yen Net Stadyumunda oynanan karşılaşmada Antalya karşısında  45+1. Dakikada Sofieane Feghouli  attığı golle ilk yarısını önde kapadığı karşılaşmanın ikinci yarısında da atak bir futbol oynayan ev sahibi Galatasaray 11. Haftada Gaziantepspor’u 2-0 yendiği karşılaşamadan sonra kendi sahasında ve deplasmanda 8 haftadır galibiyet yüzü görmüyordu.  Maçın ikinci yarısına oyun ve skor üstünlüğünü eline alarak başlayan ev sahibi maçın 52. Dakikasında gelişen atakta Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle farkı ikiye çıkartmayı başardı 2-0. Karşılaşmadan üç puanla ayarılan sarı kırmızılı ekipte haftalar sonrasında gelen üç puanın sevinci yaşandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ