FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray,ikinci yarıya da kötü başladı 0-1

Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında GZT Giresunspor’u konuk eden Galatasaray bu karşılaşmadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Maçın 11. Dakikasında Magomed Suleymanov’un attığı golle üç konuk ekip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparken, Galatasaray istikrarsız gidiş hattına devam etti.

08 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray,ikinci yarıya da kötü başladı 0-1

Ali Sami Yen Spor kompleksi Net Stadyu’unda oynanan karşılaşmada ligin ilk yarısında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği GZT Giresunspqor’u ağırlayan Galatasaray,  maça istediği gibi başlayamadı. Maçın 11. Dakikasında Giresunsqpor ilk atağında Magomed Suleymanov attığı golle öne geçmeyi başardı. Bu golle maçın 90 dakikasını önde tamamlayan konuk ekip ligin ikinci yarısına galibiyet ve üç puanla başlarken,  Galatasaray ligin ikinci yarısına puansız bir başlangıç yaparak İstikrarsız gidişine devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ