FotoGool

SON DAKİKA

GALATASARAY’DAN GOL ŞOV. 5-0

Trenyol Süper liginde Milli maç arasından sonra Galatasaray’ın dönüşü muhteşem oldu. Kendi sahasında ve yeni transfereki ile Çaykur Rize karşısında 5. Hafta karşılaşmasına çıkan sarı kırmızılı ekip rahat bir futbolla sahadan farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı. Maça hızlı ve etkili başlayan Galatasaray 3’ Davinson Sancez, 25’ Abdülkerim Bardakçı , 49’ Gabriel Sara, 61’ Dries Mertens, 80’ Barış Alper Yılmaz golleri ile sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

14 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
GALATASARAY’DAN GOL ŞOV. 5-0

Rams Park’ta oynanan Çaykur Rize karşısında adeta çoşan sarı kırmızılı ekip yeni transferleri ile adeta şov yaptı.  Karşılaşmada erken bulduğu golle rakibinin etikili olmasına bile izin vermeyen Galatasaray ilk yarı ve ikinci yarıda attığı gollerle sonuça giderken. Konuk ekip Çaykur Rize oyunu kendi yer alanında kabul ederek çok fazla etkili olamadı.

Fotoğraflar: Galatasaray kulübü sosyal medyası

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ