FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’dan burada kadar 1-2

UEFA ligi son 16 tur, 2. Karşılaşmasında deplasmanda golsüz eşitlikle biten karşılaşmada Barcelona karşısında golü erken bulmasına rağmen kalesinde gördüğü gollere engel alamayan sarı kırmızılı ekip bu lige veda etti. Karşılaşmada sarı kırmızılı ekibi Ali Sami Yen spor kompleksini dolduran taraftarlar büyük destek vermesine rağmen sarı kırmızılı ekip kupaya veda etmek zorunda kaldı. Karşılaşmada konuk ekibe turu getiren golleri 37. Dakikada Bedri ve 49. Dakikada Pierre- Emerick Aubameyang atarken, ev sahibi Galatasaray’&ın tek golünü 28. Dakikada Marcao attı.

17 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray’dan burada kadar 1-2

Türbinlerin tamamen dolu olduğu UEFA Avrupa ligi son 16 ikinci karşılaşmasında Barcelona karşısında ilk yarıda etkili olan Galatasaray ikinci yarıda kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı.  Maça iyi başlayan ve 28. Dakikada Marcao’nun golü ile öne geçen ev sahibi Galatasaray taraftarının desteği ile oyuna devam etti.  Maçın 37. Dakikasında gelişen konuk ekip Barcelona atağında Pedri attığı golle skora eşitlik getirdi 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan konuk ekip Barcelona oldu ve maçın 49. Dakikadasında gelişen ataığında Pierre- Emerick Aubameyang’ın attığı golle öne geçti.  İkinci yarıya daha iyi başlayan ve oyunun kontrolünü elinde bulunduran konuk ekip Barcelona ikini yarıda oyuna ile çok zorlanmadan galip gelerek adını çeyrek finale yazdırdı. 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ