FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’dan beklenmeyen beraberlik 1-1

Galatasaray Avrupa kupalarındaki 298. Randevusunu daha önce 6 kez karşı karşıya geldiği Lokomativ Moskova ile yaptı. Ilk karşılaşmada Rusyadan 1-0 galip ayrılan sarı kırmızılı ekip, Gruptaki liderliğini korumak için çıktığı bu önemli karşılaşmadan 43. Dakikada S. Feghoull’ü attığı gole konuk ekip 72. Dakikada François Kamano ile cevap verdi. Galatasaray deplasmanda mağlup ettiği rakibi ile kendi sahasında ve kendi seyircisi önündeki bu müsabakadan beraberlikle ayrıldı.Gruptaki 4. Karşılaşmasına çıkan lider Galatasaray 2. Beraberliğini almış oldu.

04 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray’dan beklenmeyen beraberlik  1-1

Grupta oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmeyen sarı kırmızılı ekip,  son olarak deplasmanda oynadığı Lokomativ Moskova maçından üç puanla dönerek büyük bir avantaj elde etmişti.  Bu karşılaşmasının rövanşını bu kez Net stadyumunda binlerce taraftarı önünde oynayan Galatasaray , rakibi karşısındaki üstünlüğünü ilk yarıda 43. Dakikada geliştirdiği atakta S. Feghoull’ sun attığı golle ilk 45 dakikayı nde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan sarı kırmızılı ekip,  zaman zaman gelişen rakip takım ataklarında da başarılı savunması ile bu atakları savuştururken, Konuk ekip Lokomativ Moskova’nın 72. Dakikada geliştirdiği atakta François Kamano attığı gole engel olamadı.  Bu golle skor’a eşitlik sağlanırken kalan dakikalarda ev sahibi Galatasaray baskısını kurmasına ve ataklarını sıklaştırmasına rağmen istediği galibiyet gölünü bulamazken,  kontra ataklarla gol arayan konuk ekip bir kaç pozisyonda evet terleri döktürdü. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takımda sahadan birer puanı alarak ayrıldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ