FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’da İmzalar atıldı.

Galatasaray kadın futboluna bir sponsor daha kazandı. Galatasaray Ali Sami Yen Spor kompleksi basın toplantı odasında yapılan sponsorluk anlaşmasına Galatasaray yönetim kurulu üyeleri Ali Polat Bergiserp , Başak Karaca katılırken, Sponsor Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan katıldı. Sponsorluk anlaşmasından sonra Galatasaray Kadın futbolu oyuncularının imza töreni yapıldı.

07 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray’da İmzalar atıldı.

Kadın Futbolunun Ana sponsoru olarak anlaşma imzalayan Hepsiburada.com  Galataray kulübü ile önemli bir anlaşmaya imza attı.  Sponsorluk ücretinin konuşulmadığı ama bunun bir başlangıç olarak olduğunu belirten Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan yapılan bu anlaşmadan çok mutlu olduğunu söyledi.

İmzalar atıldı

Galatasaray kulübü Kadın futbol takımı Ana sponsorunun imza töreninden sonra , Kadın futbolu oyuncularının imza töreni yapıldı. Sarı kırmızılı ekibin kadrosuna kattığı oyunculara imza attırılmasından sonra Kulübün Galatasaray yönetim kurulu üyeleri Ali Polat Bergiserp ,  Başak Karaca ve Galatasaray kulübü Başkanı Av. Rezan Epözdemir ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ