FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’a Rizespor engeli 3-4

Süper ligin 31. Haftasında Galatasaray , alt sıralara düşmek istemeyen Çaykur Rizespor’u konuk etti. Karşılaşmada yaşanan gol düellosunun gülen taraf konuk ekip Çaykur Rize oldu.üç kez öne geçmeyi başaran Karadeniz ekibi bu sonuçla haftayı 3 puanla kapatırken ev sahibi Galatasaray şampiyonluk yolunda yara aldı. Bol gollü karşılaşmada Galatasaray’ın gollerini 14’ DeAndre Yedlin ve 31’ Emre Akbaba ve 74’ Yassine Meriah atarken, konuk ekip Çaykur Rize’ye galibiyeti getiren golleri gollerini 2’ Braian Somudio, 41’ Fermando Henque Boldrin ve 54’(P) Mılan Skoda ve 90+3’ Fermando Andrade dos Santos attı geldi. Galatasaray bu sonuçla 61 puanda kalırken,Çaykur Rizespor 34 puan yaptı

19 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray’a Rizespor engeli 3-4

Karşılaşmaya hatalı geri pası ile başlayan ev sahibi Galatasaray bu hatayı iyi değerlendiren Braian Somudio’nun atığı golle konuk ekip öne geçmeyi başardı.  Bu golle neye uğradığı şaşıran ev sahibi çabuk toparlanarak maçın 14. Dakikasında DeAndre Yedlin’in attığı golle beraberliği sağladı 1-1.  Karşılaşmada skor eşitliğini sağlayan sarı kırmızılı ekip üstün oynamaya başladı. Maçın 31. Dakikadasında Emre Akbaba’nın attığı golle öne geçmeyi başaran ev sahibi bu üstünlüğü fazla sürdüremedi ve yine savunma hatası 41. Dakikada Fermando Henque Boldrin’in attığı golle ilk yarının skoru belli oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına,  ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan konuk ekip 54. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Mılan Skoda ile gole çevirerek yeniden öne geçmeyi başardı. Maçta ilk yarıda yaşanan gol düellosunun bu kez ikinci yarıda yaşandı.  İki kez öne geçen konuk ekip karşısında 74’  Yassine Meriah’ın kendi kalesine attığı golle tekrar beraberliği yakalayan ev sahibi 90+3’  Fermando Andrade dos Santos golüne engel olamadı ve sahadan puansız ayrılarak şampiyonluk yolunda yara aldı.

Mılan Skoda’dan Muslera’ya çiçek

Karşılaşma öncesi iki takım oyuncularının seranomiye çıktığı anlarda futbol adına güzel bir an yaşandı.  Geçtiğimiz sene Rize’de oynanan karşılaşmada Muslera’nın sakatlık geçirdiği pozisyonda yer alan Çaykur Rzeli oyuncu Mılan Skoda ,  Muslera’ya çiçek verdi.

Galatasaray yönetiminden protesto

Çaykur Rizespor’u konuk eden Galatasaray yönetimi ,  Çaykur Rizespor yöneticilerinin olduğu protokole oturmayarak bir üst kattaki locada oturdular. Maçın oradan takip eden kulüp Başkanı Mustafa Cengiz,  İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan yardımcısı Yusuf Günay  protokolde olan Çaykur Rizeli yönetim kurulu üyelerini maçta yalnız bıraktılar.

Rasim Öztekin Fotoğrafı türbinde

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz sanat dünyasının ünlü ismi,  tiyatrocu Rasim Öztekin’in fotoğrafı sarı kırmızılı yönetim tarafından büyütülerek ,  her zaman oturduğu yere koyduruldu.  Özteki’e büyük vefa örneği gösteren sarı kırmızılı yönetim Raim Öztekin’in fotoğrafını her maçta aynı yerde olmasını sağlayacak.

Gol sevinci yaparken sakatlanıyordu

Karşılaşmanın 31. Dakikasında Çaykur Rize filelerine güzel bir gol gönderen Emre Akbaba gol sevinci esnasında  samiye’nin çimlerinde kaymak isterken dizinin üstüne sert bir şekilde düşerek az daha gol sevincinde sakatlanıyordu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ