FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray’a bir darbede Karagümrük’ten 1-1

Süper ligin 34. Haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrükspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle biten karşılaşmanın ikinci yarısında konuk 60. Dakikada Alassane Ndao attığı gole , 62 ve Dakikada Ryan Babel ‘le cevap verdi. Şampiyonluk umutlarını devam ettirmek isteyen Galatasaray bir darbede Fatih Karagümrükten yedi. Yaşanan puan kaybı sarı kırmızılı ekibi zirve yarışından uzaklaştırdı.

10 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray’a bir darbede Karagümrük’ten 1-1

Galatasaray kendi sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük karşısında Mustafa Muhammed’le ilk yarıda bulduğu gol Var dolayısıyla iptal ediledi. İlk yarıda iaki takımda istediği futbolu oynayamayarak,  istediği golü de bulamadılar.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna etkisini koyan konuk ekip 60. Dakikada geliştirdiği atakta Alassane Ndao golü buldu.  Karşılaşmada önce geçen konuk ekibin sevinci farza sürmedi. Maçın 62. Dakikasında ev sahibi Galatasaray’ın geliştirdiği atakta Ryan Babel ile beraberlik golünü bulan taraf oldu 1-1

Penaltı Var’a takıldı

Karşılaşmanın 85. Dakikasında ev sahibi Galatasaray’ın kazandığı penaltı vuruşu,  Var tarafından iptal edildi,.  İlk yarıda da sarı kırımızılı ekibin bir golü VAR’dan dolayı iptal edilmişti.

Fatih Terim türbinde

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ce yardımcısı Ümit Davala cezası dolasıyla türbinde yer aldılar. Karşılaşmayı buradan takip eden Terim zaman zaman pozisyonlara oradan müdehale etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ