FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray yoluna devam etti 2-1

Süper ligin 7. Haftasının açılış maçında Galatasaray, grubunun güçlü ekibi Konyaspor’u konuk etti. Bu haftaya kadar kalesinde bir ol daha görmeyen Konyaspor hem kalesinde iki gol gördü, hemde bu sezonunu ilk mağlubiyetini almış oldu. Karşılaşmada Galatasaray’a üç puanı getiren golleri 1. Dakikada Sergio Oliveira ve 82. Dakikada kendi kalesine Francisco Calvo atarken, Konyaspor’u tek golünü 15. Dakikada Endri Çekiçi attı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 16’ya çıkartırken, konuk ekip Konyaspor 14 puanda kaldı.

16 Eylül 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray yoluna devam etti 2-1

Spor Toto süper ligin 6. Haftasını liderlik koltuğunda kapatan Konyaspor ,  konuk olduğu Galatasaray karşısında sezonun ilk gollerini kalesinde görürken,  ilk mağlubiyetini de almış oldu. Kalesinde gördüğü erken golün ardından ,  bu gole cevap vermesine rağmen maçın son anlarına doğru kurulan baskı karşısında karşılaşmadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ