FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray, Trabzon maçının hazırlıklarına başladı

Galatasaray Futbol Takımı, 2021-2022 Süper Lig Sezonu dördüncü haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Milli takımlarda bulunan oyuncuların olmadığı idmanda sakatlığı süren Arda Turan’ın tedavisine devam edildi.

02 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray, Trabzon maçının hazırlıklarına başladı

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanın ilk bölümünde salonda kuvvet çalışmaları yapıldı. Daha sonra sahada ısınma hareketleri ile devam edilen antrenmanda teknik pas çalışmaları üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda taktiksel oyunlar gerçekleştirildi. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Milli takım kamplarında bulunan Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Victor Nelsson, Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicâldău, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu antrenmanda yer almadı. Sakatlığı süren Arda Turan’ın tedavisine devam edildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ