FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray taraftarı ile çoştu 3-2

Spor toto süper ligin 37. Haftasında son iç saha maçını seyircisi önünde oynayan Galatasaray, rakibi Adana karşısında sahadan 3-2 galibiyetle ayrılmayı başardı. Renkli görüntülere sahne olan bu önemli karşılaşmada türbinleri dolduran Galatasaray’lı taraftarlar 5 güzel gol seyretti. Maçın ikinci yarısında özellikle rakibi karşısında üstün oynayan ev sahibi sahadan üç puanla ayrılmayı ve taraftarını mutlu etmeyi başardı. Karşılaşmada sarı kırmızılı ekibe üç puanı getiren golleri 30(P)ve 63. Dakikalarda Befetimbi Gomis, 55. Dakikada Kerem Aktürkoğlu atarken, Adana Demirspor’un gollerini 9. Dakikada Yunus Akgünr ve 67. Dakikada Mario Balotelli attı.

16 Mayıs 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray taraftarı ile çoştu  3-2

Sezonun son İçi saha maçında Adana Demirspor’u konuk eden Galatasaray,  güçlü rakibi karşısında maça tutuk başladı ve 9. Dakikada gelişen konuk ekip atağında Yunus Akgün’ün attığı gole engel olamadı 0-1. Bu golle mağlup duruma düşen ev sahibi 30. Dakikada Befetimbi Gomis’in penaltı golü ile cevap verdi ve beraberliği sağıladı.  Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.  

Karşılaşmanını ikinci yarısına daha etikili ve daha iyi başlayan taraf ev sahibi Galatasaray oldu. Maçın 55. Dakikada geliştirdiği atakta Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle eşitliği bozarak öne geçmeyi başaran Galatasaray,  63. Dakikada Befetimbe Gomis’in ikinci golü ile farklı iyice açtı 3-1.  Maçın 67. Dakikadasında konuk ekip Adana Demirspor’un kazandığı serbest vuruşu Mario Balotelli gole çevirdi.  Maçta başka gol olmayınca Galatasaray bu sezonun kendi sahasında son karşılaşmasından üç puanla ayrılmayı başardı 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ