FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray Sivas’a takıldı. 2-2

Süper ligde şampiyonluk yarışı yapan Galatasaray 28. Haftada konuk ettiği Demir grup Sivasspor karşılaşmasından 2-2 beraberlikle ayrılarak haftayı bir puanla kapatmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz haftaki Ankaragücü mağlubiyetinden sonra alınan beraberlik sarı kırmızılı ekipte büyük moral bozukluğu yaşattı. Karşılaşmada ev sahibi Galatasaray’ın gollerini 14 ‘ ve 68’(P) Radamel Falcao atarken, Konuk ekibin gollerini 9’ Max Gradel ve 38’ Tyler Boyd attı.

07 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray Sivas’a takıldı.  2-2

Galatasaray kendi 28. Haftada Ankaragücü deplasmanında kaybettiği üç puanın artından,  zirve yarışına devam etmek için çıktığı,  Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında adeta şok yaşadı.  Maçın 9’ konuk ekip Max Gradel’in attığı golle mağlup duruma düşen sarı kırmızılı ekip bu gole 14, dakikada sessiz golcüsü Radamel Falcao ile cevap verdi 1-1.  Bu golle eşitliği sağlayan ev sahibi Galatasaray 38. Dakikada Sivasspor’un geliştirdiği atakta Trler Gradel’in attığı gole engel olamadı ve maçın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına üstünlüğü eline alan ev sahibi Galatasaray üst üste geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalıştı. Maçın 68. Dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu Radamel Falcao gole çevirerek beraberliği sağladı 2-2. Kalan dakikalarda üst üste atak geliştiren ev sahibi rakip savunmayı bir türlü aşamadı ve istediği golü bulamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ