FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray seriye devam edebilecek mi?

Süper ilgin Ahmet Çalık sezonunda çalkanlı günler yaşayan sarı kırmızılı ekip, 2 haftalık galibiyet serisi ile cumartesi günü İttifak Holding Konyaspor maçına çıkacak. Bu önemli karşılaşma da üç puan parolasıyla çıkacak olan sarı kırmızılı ekip seriye devam edebilecek mi?

02 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray seriye devam edebilecek mi?

Son olarak kendi sahasında ve seyircisinin büyük desteği ile oynadığı Çaykur Rize karşılaşmasından üç puanla ayrılarak son iki maçını üç puanla kapatan Galatasaray,  pazar günü zorlu Konya deplasmanına gidiyor. 

Son 2 haftada 7 gol attı

Galatasaray pazar günü oynayacağı önemli karşılaşma öncesi oynadığı iki karşılaşmada deplasmanda Göztepespor’u 3-2 ve kendi sahasında oynadığı Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup etmişti. Sarı kırmızılı ekip bu iki maçta 7 gol atıp kalesinde de 4 gol gördü.  Atılan 7 golden 3’üne imzasını Gomis, 2 gole Van Aanholt 1 Babel ve birde Nelson imzasını attı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ