FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray seriye bağladı 2-1

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin yenildiği, Trabzonspor’un ise berabere kaldığı haftayı moralli kapattı. Bu sezon Galatasaray ilk kez üst üste 3 maç kazandı.

08 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray seriye bağladı 2-1

Karşılaşmada gol perdesini 19. dakikada Younes Belhanda açarken, Sivasspor’da Fajr ilk yarının son anlarında kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamadı. 48. dakikada Galatasaray Arda Turan ile durumu 2-0’a getirirken, Caner Osmanpaşa 76. dakikada mücadelenin skorunu belirleyen golü kaydetti.

Süper Lig’de 8. haftanın perdesi Sivasspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğü ile tamamlandı Son 2 maçı kazanan Galatasaray ise Fenerbahçe ve Alanyaspor’un puan kaybettiği hafta kazanarak puanını 16’ya yükseltirken, Sivasspor 8 puanda kaldı.

Galatasaray hangi maçları kazandı?

Ligin 5. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 mağlup olan Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor (2-1) ve MKE Ankaragücü (1-0) galibiyetlerinin ardından Demir Grup Sivasspor’a da üstünlük kurdu.

Galatasaray’ın ligdeki 5. galibiyeti oldu

Süper Lig’de 5. galibiyetini alan sarı-kırmızılı ekip, puanını 16’ya yükselterek 3. sıradaki yerini korudu.

Arda 9 yıllık hasretine son verdi

bu sezon başında yuvasına dönen Arda Turan Sivas karşısında takımının ikinci golüne imza atarken , sar kırımızılı forma ile 9 yıl sonra tekrar golle tanıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ