FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray rahatladı 4-2

Süper ligin 27. Haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. Türbinlerin büyük bir bölümünün dolu olduğu karşılaşmada konuk ekip Çaykur Rize kaçtı , ev sahibi Galatasaray yakaladı. 63. Dakikada Gomis’in bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı maç tam bir gol düellosuna sahne oldu. Haftalar sonra kendi sahasında galibiyetle tanışan Galatasaraya üç puanı getiren golleri 40 ve 87. Dakikalarda Patrick Van Aanholt ve 70. Dakikada (P) Babel atarken, konuk ekibin gollerini 8. Dakikada Gedson Ferbandes ve 49. Dakikada Tyler Boyd attı. Karşılaşmada son sözü Gomis söyledi ve kaçırdı penaltıdan sonra 90+8. Dakikada attğı golle maçın skorunu belirledi.

27 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray rahatladı 4-2

Ali Sami Yen spor kompleksi Net stadyumunda oynanan karşılaşmada adeta gol düellosu yaşandı.  8. Dakikada Gedson Ferbandes’in attığı golle öne geçen konuk ekip Çaykur Rizespor, 40. Dakikada gelişen ev sahibi Galatasaray atağında Patrick Van Aanholt’un golüne engel olamadı.  Maçın ilk yarısı bu skor’la tamamlandı.  Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf yine konuk ekip Çaykur Rizezsqpor oldu ve 49. Dakikada Tyler Boyd’un attığı golle ikinci kez öne geçti 1-2. Maçta ikinci yarı oyuna dahil olan Gomis 63. Dakikada kazanılan penaltı vuruşundan faydalanamadı.  Maçın bu kez 70. Dakikasında kazanılan ikinci penaltı vuruşunu bu kez Babel gole çevirdi ve takımı Galatasaray’a beraberliği sağladı.  Bu dakikadan sonra baskısını iyice arttıran ev sahibi 87. Dakikada geliştirdiği organize atakta ilk golün sahibi Patrick Van Aanholt attığı golle sarı kırımızılı ekibi öne geçirirken,  90+8. Dakikada Gomis attığı golle maçın skorunu belirledi 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ