FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray olağan toplantısını yaptı

Galatasaray kulübü olağan toplantısını Ali Sami Yen Spor kompleksinde yönetim kurulu üyelerinin ve kulüp Başkanı Mustafa Cengiz’in katılımı ile gerzekleştirdi.  Gündeme dair palın toplantı bu kez tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

08 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray olağan toplantısını yaptı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda yapılan yönetim kurulu olağan haftalık toplantısı, kulüp  Başkanı Mustafa Cengiz’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sarı kırmızılı ekibin İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcılarından Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Dorukhan Acar, İlber Aydemir, Dilek Kutlu, Banu Vahapoğlu Akgün toplantıda yer alarak kulüp Başkanı  Mustafa Cengiz’in başkanlığında Galatasaray’ın güncel meselelerini ele aldılar.

Toplantıda Denetim Kurulu üyeleri Emir Otluoğlu, Gürol Ayan, Günhan Aksoy ve Başar Gündüz hazır bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ