FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray liderliği oturdu 3-1

Trendyol süper ligin 3. Haftasınını erteleme karşılaşmasını oynayan Galatasaray bu karşılaşmadan 11.dakikada Barış Alper Yılmaz ve 26. Dakikada Yunus Akgün ve 76. Dakikada Michy Batshuayi attığı gollere Gaziantepspor’dan 81. Dakikada Furkan Soyalp’in geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi sahadan üç puanla ayrılarak eksik maçını tamamaladı ve puanını 13’e yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Bu cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanacak olan dev derbiye lider olarak gitme hakkı kazandı.

17 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Galatasaray liderliği oturdu 3-1

Sezonun üçüncü haftasında oynanması gereken fakat şampiyonalar ligi karşılaşmasından dolayı ertelenen Gaziantep karşılaşmasını oynayan Galatasaray maç eksikliğini tamamlamış oldu.  Aldıığı galibiyetle gurubunda puanını 13’e yükselterek ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 2 puan önüne geçti.  Ertele karşılaşması olduğu için  o tarihteki transferleri ile sahaya çıkan sarı kırmızılı ekip rahat bir galibiyet alarak büyük derbi öncesi büyük moral topladı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ