FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray kazanmayı unuttu

Süper lig Cemil usta sezonunda Galatasaray kaybetmeye devam ediyor. Sarı kırımızılı ekip, 1 Mart tarihinde  24. Hafta karşılaşmasında kendi sahasında oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasından 3-0 galip ayrıldıktan sonra  oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü görmedi.  Bugün oynadığı 29 hafta karşılaşmasında yine sahadan beraberlikle ayrıldı.

28 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray kazanmayı unuttu

Grubunda 24. Haftada aldığı golabiyitten sonra ,  oynadığı 5 karşılaşmada 4 beraberlik 1 de mağlubiyet alan sarı kırmızılı ekip üç puanı ve galibiyeti unuttu.  Pandemi dolayısıyla verilen aradan sonra oynadığı üç karşılaşmadan 2 puan toplayabilen sarı kırımızılı ekipte kan kaybı devam ediyor.

Galatasaray 24. Haftada kendi sahasında Gençbirliğili 3-0 mağlup ettikten sonra, 25. Haftada Sivas deplasmanından 2-2 sonuç,  26. Haftada kendi sahasında Beşiktaş’la 0-0 beraberlik, 27. Haftada Çaykur Rize deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet, 28. Haftada kendi sahasında Gaziantep ile 3-3 berabere  kalmasından sonra bu haftada önemli bir karşılaşma olan Başakşehir karşılaşmasından. 1-1’li sonuçlarla ayrıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ