FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray kan kaybediyor 2-2

Spor toto süper ligin 15. Haftasında Altay’ı konuk eden Galatasaray sahadan yine beraberlikle ayrıldı. Maçta konuk ekibin golünü 17. Dakikada Cesar Pinares ve penaltıdan 86. Dakikada Daouda Bamba atarken, ev sahibi Galatasaray golünü 34. Dakikada Halil Dervişoğlu ve 79. Dakikada Mbaye Diagne attı. Fatih Terim’in yedek kulübesinde olmadığı ikinci karşılaşmasından da sarı kırmızılı ekip beraberlikle ayrıldı. BU sonuçla Galatasaray puanını 23’e yükseltirken, Altay 18’e yükseltti.

04 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray kan kaybediyor 2-2

Süper ligde son 5 haftadır aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Galatasaray,  cumartesi günü kendi sahasında konuk ettiği Altay karşısında da sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak bir yenisini daha ekledi. Teknik direktör Fatih Terim’İn cezası nedeniyle yedek kulübesinde olmadığı ikinci maçtan da sarı kırmızılı ekip beraberlikle ayrıldı.

İlk yarıda 17. Dakikada Cesar Pinares Altay adına attığı golden sonra 34. Dakikada Halil Dervişoğlu  beraberlik sağlandı.  Maçın ikinci yarısında  79. Dakikada  Mbaye Diagne Galatasaray adına attığı golle takımını öne geçirmesine rağmen bu üstünlüğünü fazla sürdüremedi.  . Maçın 86. Dakikadasında kazanılan penaltı vuruşunu  Daouda Bamba  gole çevirerek durumu eşitledi.  Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takımda sahadan birer puanla ayrıldılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ