FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray kampa girdi

TFF Süper lig Cemil Usta sezonunda bu gün Trabzonspor’u konuk edecek olan Galatasaray bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile tamamlayarak Florya Metin Oktay tesislerinde kampa girdi. 

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray kampa girdi

Galatasaray Futbol Takımı, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 30. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Fatih Terim nezaretinde  Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana koordinasyon sürat çalışmasıyla başlandı.Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas oyunu oynandı. Devam eden bölümde takım hâlinde pas çalışmaları üzerinde duruldu.Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı.Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.Bu çalışmanın ardından sarı kırmızılı ekip,  kendi tesislerinde maç kampına girdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ