FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray inişe, Paşa çıkışına devam etti. 1-3

Süper ligin 22. Haftasında çalkantılı günler yaşayan Galatasaray kötü gidiş hattına son veremeyen Galatasaray, son 4 haftayı 3 galibiyet bir beraberlikle geçiren Kasımpaşaspor karşısında sahadan mağlup ayrıldı. Maçta alt sıralardan uzaklaşma çabası veren konuk ekip Kasımpaşaspor’a üç puanı getiren golleri 45+3. Dakikada Ryan Donk ve 60. Dakikada Umut Bozok ve 90+3. Dakikada Kevin Varga atarken, Galatasaray’ın tek golünü 39. Dakikada Halil dervişoğlu attı. Bu sonuçla Galatasaray 27 puanda kalırken, Kasımpaşaspor 24 puana yükseldi.

20 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray inişe, Paşa çıkışına devam etti. 1-3

Ali Sami Yen sahasında oynanan karşılaşmada Galatasaray formasını da giyen Konyaspor’lu Ahmet Çalık için ilk 5 dakikada türbinledeki taraftarlar sessiz bir şekilde oturdular.  6. Dakikada oyun durdu ve türbindeki taraftarlar sahaya karanfil attılar.  Karşılaşmada 6. Dakikada alkışlar Ahmet Çalık için oldu.

Maçta Kasımpaşa karşısınada oyunun temposunu eline alan ev sahibi Galatasaray bu oyunu ile 39. Dakikada Halil Dervişolu ile golü buldu. 1-0. Bu golün sevincini fazla yaşayamayan sarı kırmızılı ekip 45+3. Dakikada Ryan Donk’un attığı gole engel olamadı ve ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 eşitlikle bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlamasına rağmen ve bir iki gol pozisyonuna girmesine rağmen bu pozisyonları gol çeviremeyen Galatasaray karşısında 60. Dakikada gelişen konuk ekip Kasımpaşaspor atağında Umut Bozok attı ve takımını öne geçirdi.  Maçta son sözü 90+3. Dakikada gelişen Kasımpaşaspor atağından Kevin Varsa söyledi ve  attığı golle takımına üç puanı getiren oyuncu oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ