FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray ilk yarıda bitirdi 2-1

Galatasaray ligin 29. Haftasında konuk ettiği Beşiktaş karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Üzerinde çok konuşulan derbinin ilk yarısında 22 ve 32. Dakikalarda Kerem Aktürk’ün attığı gollere , konuk ekip Beşiktaş 85. Dakikada Rıdvan Yılmaz’la cevap vermesine rağmen devamını getiremedi. Karşılaşmadan üç puanla ayırlan taraf ev sahibi Galatasaray oldu.

14 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray ilk yarıda bitirdi 2-1

Günlerdir üzerinde konuşulan ve ertelensin , ertemlenmesi tartışması uzayıp giden derbi TFF’nin belirledi gün ve saatte oynandı.  Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan ev sahibi Galatasaray 22 ve 32. Dakikalarda Kerem Aktürk’ün attığı gollerle iki farklı üstünlüğü eline geçirdi. Bu skor aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.  Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun skor üstünlüğünü ve temposunu elinde tutmaya çalışan sarı kırmızılı ekip 85. Dakikada Rıdvan Yılmaz’ın golüne engel olamadı. Karşılaşmada konuk ekip Beşiktaş farkı bire indirmesine rağmen bunun devamını getiremedi ve sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.  Galatasaray bu önemli derbiden taraftarının büyük desteği ile üç puanla ayrılarak,  perşembe günü oynayacağı UEFA ligi son 16 turu ikinci karşılaşması olan Barcelona maçı öncesi büyük moral buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ