FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray ilk yarıda bitirdi 2-0

Süper lig’ de grubunda liderlik koltuğunda oturan Galatasaray Büyük Şehir Belediye Erzurumspor’U konuk etti. Karşılaşmada ilk yarıda 38’ ve 45’ Mustafa Muhammed’in attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılar grup liderliğine devam etti. İlk 45 dakikada golcüsünün attığı gollerle üç puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılı ekip, ikinci yarıda da atak futbolunu sergilemesine rağmen farkı daha çok açamadı. Büyük Şehir Belediye Erzurumspor ise alt sıralardan kurtulamadı.

27 Şubat 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray ilk yarıda bitirdi 2-0

Grupta liderlik koltuğundu oturan Galatasaray kendi sahasında ,  alt sıralardan kurtulma cabası veren B.Şehir Belediye Erzurumspor’u konuk etti. Maçta ilk yarıda golcüsü Mustafa Muhammed’in 38 ve 45. Dakikadalarda attığı gollerle skor üstünlüğünü de eline alan sarı kırmızılı ekip 27. Haftayı da kayıpsız geçerek hanesine üç puanı yazdırdı.  Grupta liderlik koltuğuna iyice yerleşen Galatasaray  karşısında sahadan mağlup ayrılan Erzurumspor tehlikeli alandan uzaklaşamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ