FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray ilk puan kaybı iç sahada 0-1

Süper ligin ilk haftasını deplasman galibiyeti ile geçiren Galatasaray, ligin ikinci haftasında kendi sahasında oynadığı ve seyircisi ile buluştuğu karşılaşmada Giresunspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle biten maçın ikinci yarısında baskıyı kurduğu takılarda hatalı bir geri pası iyi değerlendiren Borja Sainz 77’ attığı golle konuk ekip Giresunspor’u öne geçirdi. Yaklaşık 46 bin biletli seyircisi karşısında yeni transferi ile görücüye çıkan Galatasaray ikinci haftada sezonun ilk yenilgisini almış oldu.

13 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray ilk puan kaybı iç sahada 0-1

Ligin ilk haftasında Antalya deplasmanından üç puanla dönen Galatasaray ,  kendi sahasındaki ilk karşılaşmasında taraftarı karşısında sahadan istediği üç puanla ayrılmayı başaramadı.  Maçın başından sonuna kadar baskılı bir futbol oynayan ve neredeyse bütün maçı rakip yer alanında geçiren sarı kırmızılı ekip,  ilk yarısını golsüz beraberlikle bitirdiği maçın ikinci yarısının 77. Dakikasında hatalı bir geri pasını iyi değerlendiren konuk ekip Giresunspor’dan Borja Sainz attığı golle takımını öne geçirmeyi başardı.  Sarı kırmızılı ekip kalan dakikalarda beraberlik golünü bulmak için mücadele etsede bundan başarılı olamadı.  Karşılaşmadan Giresunspor üç puanla ayrılırken,  ev sahibi Galatasaray kerdi sahasındaki ilk,  sezonunu ikinci karşılaşmasında ilk mağlubiyetini almış oldu. Bu sonuçla Giresunspor ilk galibiyetini Galatasaray karşısınada alamış oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ