FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray galibiyeti hatırladı..

Süper Lig’de 33. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Göztepe’yi Türk Telekom Stadı’nda 2-1 mağlup etti. Cim Bom böylece ligde 8 hafta sonra galip gelmiş oldu. Galatasaray’da goller Saracchi, (60), Emre Akbaba (81) ve Yunus Akgün’den (90+6) gelirken Göztepe’nin tek golünü ise Napoleoni (77) attı. 90+3’te Göztepe’de Halil Akbunar’ın ceza alanı içinden şutu da direkten döndü. Maç içinde iki iptal edilen gol, bir tekrar ettirilen penaltı olurken iki takım teknik heyet ve futbolcularından hakemlere yoğun itirazlar gelmesi dikkat çekti.

19 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray galibiyeti hatırladı..

TFF Süper lig Cemil Usta sezonunda ligin bitimine bir hafta kala sarı kırımızılı ekip galibiyetle tanıştı.  8 haftalık galibiyet hasretine son veren Galatasaray zaman zaman zorlandığı Göztepe karşısında galip gelmeyi bildi.

2 GOL  VAR’DAN İPTAL EDİLDİ!

Galatasaray Göztepe karşılaşmasında sahadaki mücadelenin yanı sıra yine var etkili oldu. Maçın ilk yarının 22. dakikasında Galatasaray’da Adem Büyük’ün Göztepe kalecisi Beto’ya yaptığı müdehaleden dolayı  kaydettiği gol VAR kararıyla iptal edildi. 65. dakikada Göztepe’de ise Napoleoni’nin golü ise pozisyon öncesinide bir faol tespit edildiği için  VAR kararı sonrası geçerlilik kazanmadı.

 

tekrar edilen penaltıdan kaçtı

Galatasaray’ın 49. dakikada kazandığı penaltı vuruşunda Adem Büyük’ün vuruşunda topu kurtaran portekizli kaleci Beto’nun kural ihlali yaptığı gerekçesiyle penaltı vuruşu tekrarlandı. Beto’nun itirazına rağmen kullanılan ikinci tekrarda bu kez topun başına geçen Belhanda topu auta gönderdi. 1 dakika içinde iki vuruştan yararlanamayan sarı kırımızılı ekip moral bozukluğu yaşadı.

Sarrachi’den muhteşem gol

Galatasaray’ın gol bulmak için baskısını kurduğu dakikalarda gelen gol büyük moral oldu.  Maçın 60’ıncı dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Seri’nin kullandığı serbest vuruşta top savunmadan sekerek ceza yayı önünde Sarrachi’de kaldı. Sarrachi’nin gelişine yaptığı vuruşta top ağlarla buluşturdu.  Bu muhteşem golle iyice rahatlayan sarı kırmızılı ekip şeytanın bacağını kırmış oldu.

Göztepe beraberliği yakaladı ama

Galatasaray karşısında ilk yarıda da bir çok gol pozisyonu bulan konuk ekip Göztepespor’un 68. dakikada Napoleoni’nin attığı gol,  pozisyon öncesi ,  Sarrachi’ye faul yapıldığı gerekçesi ile iptal edilmişti.  Maçın 77. dakikada sol kanattan yapılan ortaya yine Napoleoni vurdu ve beraberliği sağladı.1-1

Akbaba öne geçindi,  Yunus skoru belirledi. 

Karşılaşmada Emre Akbaba 81. dakikada Adem’in cezaalanı üzerinde düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirerek takımını öne geçirmeyi başardı 2-1.  Maçta son sözü 90+7’nci dakikada Seri’nin ara pasında topla buluşan Taylan, kaleci Beto ile karşı karşıya kaldı. Taylan pasını boş durumdaki Yunus Akgün’e aktardı. Yunus topu boş kaleye gönderdi ve karşılaşmanın skoru belirlenmiş oldu.

FALCAO VE MUSLERA TRİBÜNDE

Göztepe karşılaşmasında tribündeki yerini alan  Galatasaray’da sezonu kapatan Fernando Muslera ve tedavisi devam eden Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, mücadeleyi büyük bir heyecanla takip ettiler.  Zaman zaman değerlendireme Galatasaray’ın iki oyuncusu maçı sonunda alınan galibiyetten mutlu oldular.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ