FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray Galibiyet serisine devam etti 2-1

Süper ligide grupta liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ligin 23. Haftasında konuk ettiği Tarobzonspor karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başararak galibiyet serisine devam etti. Karşılaşmada daha birinci dakikada Maximilliano Gomez’in golü ile mağlup duruma düşen ev sahibi 18. Dakikada Dries Mertens ve 53. Dakikada Penaltıdan Maunro İcardi’nin attığı golle haftayı yine üç puanla kapatarak yoluna devam etti.

05 Şubat 2023 Tarihinde eklendi.
Galatasaray  Galibiyet serisine devam etti 2-1

Ali Sami Yen sahasında oynanan karşılaşmanın başlama vuruşu ile büyük bir şok yaşayan ev sahibi Galatasaray kalesinde gördüğü golle maça mağlup başlamış oldu. 1. Dakikada Maximilliano Gomez’in golüne 18. Dakikada Dries Mertens  ile cevap vererek ilk 45 dakikayı 1-1 eşitlikle bitirdi.  Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi 53. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Maunro İcardi ile gole çevirerek güçlü rakibi karşısında öne geçmeyi başardı.  Bu sonuçla Galatasaray galibiyet serisine devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ