FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray farka gitti 6-0

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında Gençlerbirliği’ni DiagneDiagne, BelhandaBelhanda (3),Oğulcan, Babel’inBabel’in (P) golleriyle 6-0 mağlup etti. Antalyaspor beraberliği ve Konyaspor mağlubiyetiyle liderliği kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan sarı-kırmızılılar, Fatih Terim’in cezasının bittiği ilk maçta galibiyeti hatırladı ve farklı skorla 3 puana uzandı. Son üç haftada iki galibiyet bir beraberlik alan Gençlerbirliği’nin yenilmezlik serisi sona erdi ve 19 puanda kaldı. Galatasaray ise puanını 33’e yükseltti.

09 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Galatasaray farka gitti 6-0

Galatasaray 27. saniyede Diagne’nin golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda bu sezon Süper Lig’de atılan en erken gol olarak kayıtlara geçti. Sarı-kırmızılı takım, Belhanda’nın ceza sahası dışından attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Galatasaray, ilk yarının sonunda Belhanda ile 1 kez daha ağları havalandırdı ve skoru 3-0’a getirdi. Bu golden 1 dakikia sonra Faslı yıldız bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 4-0’a getirdi. Belhanda Galatasaray formasıyla Süper Lig’de ilk kez hat-trcik yaptı. Galatasaray’ın golleri ikinci yarıda da devam ediyor. Oğulcan Çağlayan, 64. dakikada durumu 5-0 yaptı. Cimbom, 68. dakikada Babel’in penaltı golüyle maçı 6-0’a getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ