FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray farka gitti 5-1

Trenyol Süper liginde 3. Haftayı şampiyonalar ligi maçından dolayı maç yapamadan geçiren Galatasaray 4. Hafta karşılaşmasında Adana Demirspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında oyunda çok etkili olan konuk ekip ikinci yarıda da oyunun temposunu elinde tutarak karşılaşmadan farklı bir şekilde galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmada Sarı kırmızılı ekibin gollerini 9’ Kerem Aktürkoğlu, 18’ Semih (Kendi Kalesine) 31’ Barış Alper Yılmaz, 37’ Mertens , 60’ Abdulkerim atarken Adana Demirspor’un tek gülünü 79’ (P) Andreaw Gravillon kaydetti.

31 Ağustos 2024 Tarihinde eklendi.
Galatasaray farka gitti 5-1

İlk yarıda işi bitirdi

Adana Demir karşısında ilk yarıda rakibine karşı sergilediği baskılı futbolulu attığı gollerle süsleyen Galatasaray ilk 45 dakikada 4-0 gibi farklı bir skorla öne kapatmayı başardı. Üst üste geliştirdiği ataklarla gol yollarında da etkili olmayı başaran sarı kırmızılı ekip ilk 45 dakikada işi bitirdi.

Muslera 66 penaltı kurtardı

Karşılaşmada 5-0’lık üstünlüğü eline geçiren Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Muslera 66. Dakikada Yusuf Sarı’nın kullandığı penaltı vuruşunu kurtardı. Adana Demirspor’un 79. Dakikasında kazandığı ikinci penaltı vuruşunda   Andreaw Gravillon’un vuruşunda köşeyi buldu fakat bu vuruşta müdehalesi yetersiz kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ