FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray farka gitti. 4-0

Galatasaray, eksiklerle gittiği zorlu Çaykur Rizespor deplasmanında da yine maça üstün başladı ancak bu kez golleri kaçırmadı! İlk yarıyı, Diagne’nin ayağından uzatmalarda gelen penaltı golüyle önde kapayan Cim Bom, ikinci yarıda da bu iyi oyununu sürdürdü ve Diagne’nin 2 (52, 79) ve Tayşan Antalyalı’nın (86) golleriyle rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi ekibin 90 dakika boyunca sahaya yansıttığı vasat oyun da dikkat çekti.

28 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray farka gitti. 4-0

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray ilk dakikalardan itibaren Emre Kılınç, Feghouli ve Oğulcan ile etkili oldu ancak istenilen gol bir türlü gelmedi. Diagne de kaçırdığı pozisyonlarla ilk 20 dakikada saç baş yoldurdu. 45+1’de gelen penaltıda da aslında çok iyi bir vuruş yapamamasına rağmen golü atan Senegalli, takımını soyunma odasına önde götürdü. İkinci yarıda rahatlayan yıldız forvet 52 ve 79’da iki klas gol attı ve hat-trick yaptı. 86’da ise Taylan Antalyalı Steven Gerrard tarzı vuruşuyla ceza alanı dışından çok güzel bir gol attı ve maçın skorunu belirledi. Bu skorun ardından Galatasaray 20 puana ulaşıp zirveye tutunurken, Rizespor ise 12 puanda kaldı.

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Serkan Ok, Serkan Çimen

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Emir Dilaver, Meriah, Melnjak, Abdullah Durak (Dk.64 Onur Bulut), Donsah, Baiano, Samudio (Dk.64 Onur Bulut), Boldrin, Skoda (Dk.64 Remy)

Galatasaray: Fatih Öztürk, Linnes, Donk, Marcao, Emre Taşdemir (Dk.89 Şener Özbayraklı), Taylan Antalyalı, Feghouli, Oğulcan Çağlayan (Dk.78 Sekidika), Emre Kılınç (Dk.89 Kerem Aktürkoğlu), Emre Akbaba (Dk.89 Ömer Bayram), Diagne (Dk.90+2 Ali Yavuz Kol)

Goller: Dk.45+2 (Penaltıdan), 52 ve 79 Diagne , Dk.86 Taylan Antalyalı (Galatasaray)

Kırmızı Kart: Dk.77 Boldrin (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk.23 Baiano, Dk.45 Emir Dilaver, Dk.45 Melnjak, Dk.63 (Çaykur Rizepsor) Dk.78 Fatih Öztürk (Galatasaray)

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ