FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray devamını getirebilecek mi ?

Süper ligde kötü zamanlar yaşayan Galatasaray Göztepe karşısında aldığı galibiyetle bir anlamda kötü gidiş hatta bir es verdi. Son 16 haftada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşan sarı kırmızılı ekip belkide yakın geçmişte yaşamadığı ligden düşme potasına bu kadar yaklaşmamıştı. Bu yüzden Göztepe karşılaşması büyük önem taşıdı. Bu zorlu maçın kazananı avantajlı duruma geçecekti, buda tecrübeli takım Galatasaray oldu.

22 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray devamını getirebilecek mi ?

Bu sezon çalkantılı dönem yaşayan sarı kırmızılı ekip,  Göztepe galibiyeti ile şimdilik kötü gidiş hatta bir es vermiş oldu.  Son 16 haftada 15 puan toplayarak kötü bir performansa imza atan sarı kırmızılı ekip,  Torrrent’in ilk galibiyetini aldığı Göztepe karşılaşması ile moral buldu.  Son dakikasına ,  son saniyesine kadar heyecan dolu ve temponun hiç düşmediği bu önemli karaşılaşmada uzatmanın son dakikasında aldığı üç puanla tehlikeli bölgeden az da olsa uzaklaştı.   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ