FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray çift idman yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay tesislerinde teknik direktör Fatih Terim nezaretinde sürdüren Galatasaray günü çift idmanla geçirdi. Kadrosuna yeni kattığı kaleci Fatih Öztürk yapılan çalışmada yer aldı. Sarı kırımızılı ekip hazırlıklarını yarında çift idmanla sürdürecek

15 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray çift idman yaptı

 

TFF süper lig ekiplerinden Galatasaray yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay tesislerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarına devam eden sarı kırmızılı ekipte,  yeni transfer Fatih Öztürk’te idmana çıktı.  sabah yapılan çalışmada genel kuvvet çalışan sarı kırmızılı ekip, öğleden sonraki çalışmada da

Dinamik ısınma ile başlayan antrenmanın devam eden bölümünde teknik çalışmalar gerçekleştirildi. Daha sonra interval koşular yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda hedef yönelik oyunsal formda pas oyunu oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Fatih Öztür idmanda

Sarı kırmızılı ekibin yeni transferi kaleci Fatih Öztürk Florya metin Oktay tesislerinde yapılan sezon öncesi çalışmalarında takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Galatasaray sezon öncesi hazırlıklarına yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.  sarı kırmızılı ekip pazar günü de iki çalışma yaparak hazırlıklarına devam edecek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ