FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray çalışmalara devam etti

Galatasaray 2020-2021 futbol sezonu öncesi hazırlıklarına devam etti.Dün kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sezona hazır duruma gemeye çalışan sarı kırmızılı ekip, bugünde Süper ligin yeni ekiplerinden Hatayspor ile Ali Samiyen spor kompleksi Türk Telekom sahasında saat 17:00 ‘de karşı karşıya gelecek.

03 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray çalışmalara devam etti

Galatasaray  2020-2021 sezonu hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde taktik varyasyonlar ve sonuçlandırma çalışmaları üzerinde duruldu. Galatasaray bugün Süper Lig’in yeni ekiplerinden Hatayspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’ndaki mücadele saat 17.00’de başlayacak

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ