FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray bay öncesi moral buldu. 3-0

Galatasaray, Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 3-0’lık skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte Galatasaray maç fazlasıyla lider Alanyaspor ile puanını eşitledi.Bu sonuçla birlikte üst üste ikinci maçını kazanan Galatasaray, puanını 23’e yükseltti. Hatayspor ise 8. maçında 12 puanda kaldı.

05 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray bay öncesi moral buldu. 3-0

GOL | Galatasaray 32 dakikada Diagne’nin attığı golle Hatayspor karşısında 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Feghouli ceza sahasına ortasını gönderdi. Diagne, topu kontrol ettikten sonra şutunu attı, üst direğe de çarpan top filelerle buluştu. Diagne, bu golüyle Süper Lig’de 5. golünü atmış oldu. Ayrıca bu gol Fatih Terim’in Galatasaray’daki döneminin 1000. golü oldu.Mbaye Diagne, attığı golün ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden Senegalli eski futbolcu Papa Bouba Diop’u andı

GOL | Galatasaray, 64. dakikada Pablo Santos’un kendine kalesine attığı golle 2-0 öne geçti. Orta saha yayının 10 metre solundan Emre Akbaba, ceza sahasına ortasını yaptı. Oğulcan kafayla içeriye doğru çevirdi, Hatayspor savunmasında Pablo’ya çarpan top filelerle buluştu.

GOL| 90+3’te Galatasaray, genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle durumu 3-0’a getirdi ancak hakem ofsayt nedeniyle golü vermedi. VAR’da incelenen pozisyon sonrasında gol kararı çıktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ