FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray başladı, Trabzon bitirdi 1-2

TFF Spor Toto Süper lig 23. Haftanın kapanış maçında Galatasaray grubunun lideri Trabzonspor’u konuk etti. Ali Samiyen Spor kompleksinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 31. Dakikada Alexandru cicaldau’nun attığı penaltı golü ile önde kapatan ev sahibi, ikinci yarıda baskısını kurmasına rağmen 84. Dakikada Anastasios Bekasetas’ın golüne ve ardındanda 90. Dakikada Edin Visca’nın golüne engel olamadı. Haftalardır puan kaybına uğrayan Lider bu kez Galatasaray galibiyeti ile tekrar kazanmayı hatırladı.

23 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Galatasaray başladı, Trabzon bitirdi 1-2

Ali Sami Yen Spor kompleksinde oynanan karşılaşmada bir türlü kötü gidiş  hatta  son veremeyen Galatasaray,  grubunun lideri Trabzonspor’u konuk etti.  Ligde son iki haftayı beraberlikle geçen konuk ekip Trabzonspor,  teknik direktör değişikliğine rağmen kazanamayan Galatasaray ile karşı karşıya geldi., Maçın ilk yarısını 31. Dakikada Alexandru cicaldau’nun attığı penaltı golü ile önde kapatan ev sahibi. Galatasaray bu üstünlüğünü maçın ikinci yarısında sürdüremedi,  Oyunun temposunu. Elinde tutmasına rağmen bir türlü ikinci golü bulamayan sarı kırmızılı ekip,  84. Dakikada Anastasios Bekasetas’ın  ve  90. Dakikada Edin Visca’nın  gollerine engel olamadı. Karşılaşmada son dakikalarda bulduğu gollerle üç puanı hanesine yazdıran lider Trabzonspor iki hafta sonra galibiyeti hatırladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ