FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray, Alanya’ya gitti

alatasaray , 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31. haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesi bugün bir antrenman gerçekleştirdi. Yapılan son çalışmadan sonra Alanya maçı için bugün özel bir uçakla Alanya’ya geçti ve maç saatini beklemeye başladı.

08 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray,  Alanya’ya gitti

Florya Metin Oktay tesislerinde bugün yapılan son çalışma ile Alanya maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılı ekip, oynayacağı maçın kamp kadrosunu belirledi.  İdmandan sonra saat 16:00’dı  THY’nin özel bir uçağı ile Alanya’ya hareket eden sarı kırmızılı ekip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Fatih Terim nezaretinde yapılan çalışmada gruplar hâlinde dar alanda pas çalışması üzerinde duruldu.

Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Kamp kadrosu açıklandı

Galatasaray’ın Alanyaspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: 

Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jean-Micheal Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Jesse Sekidika, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcao Teixeira, Taylan Antalyalı, Berk Balaban.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ